Kérdése van?
Keressen minket bátran!

 

Blog

A kínálatunkban elérhető Cube MTB kerékpárokról röviden

2019.12.03 13:05

A Cube MTB kerékpárok közül igazán nehéz megtalálni a megfelelőt. Mert önmagában mindegyik remek bringa, de így legalább biztosan nem tudsz mellélőni, bármelyikre is esik végül a választás.

Sok kerékpáros számára már biztosan nem kell bemutatni a Cube márkát, de a kevésbé tájékozottaknak mindenképpen érdemes utána olvasni, mert abban biztosak lehetnek, hogy valami igazán nagyszerűről maradnak le.

Miért olyan kiváló márka a Cube? 

A Cube egy tökéletesen megbízható, folyamatosan megújuló, a fejlesztésekben élen járó német márka. A gyártó precizitása révén egy igazán csúcsminőséget képviselő, sokoldalú termékcsaládról van szó. A Cube tervezői számára fontos szempont a munkájuk során, hogy a kerékpárjaik használatának ne csak sportértéke legyen, hanem élmény is legyen egyben a vásárlóik számára. Éppen ezért a hobbi kerékpárjaiknak is ugyanannyi figyelmet szentelnek a gyártási folyamat minden egyes fázisában, mint a magasabb kategóriát képviselő bringáik esetében. 

 

Nem meglepő tehát, hogy webáruházunk régóta elkötelezett híve a Cube kerékpároknak. A maximális precizitással megtervezett és legyártott Cube kerékpárok ugyanis világelsőnek számítanak a piacon, mind a működés, mind pedig a design tekintetében. Mivel az egyedi technikai fejlesztéseiket a gyártó levédeti, így biztosan nem találkozhatsz ezekkel az újításokkal más márkák esetében.

 

 

Mit tud egy MTB kerékpár?

Az MTB, azaz a mountain bike kerékpárok rendkívül sokoldalúak, a felhasználási területe talán ennek a bringa típusnak a legváltozatosabb az összes közül. Alapvetően hegyi kerékpározásra álmodták meg, működésük erdőkben, hegyi ösvényeken a leghatékonyabb. Versenykörülmények között azonban ugyanúgy megállja a helyét egy MTB is. Alapvetően nem ajánlott szimpla közlekedési eszközként, elsődleges funkciója ugyanis nem a kényelem, hanem a határaink feszegetése, a különböző kihívások legyőzése. Felhasználhatóságát alapvetően a felszereltsége határozza meg, ez alapján színes a paletta, hogy milyen típusú kerékpárok is sorolhatóak ebbe a kategóriába.

 

Mitől különleges egy Cube MTB kerékpár?

A gyártó folyamatos fejlesztésekkel áll elő, így időről időre a Cube MTB kerékpárjai is számos újítással 

gazdagodnak. Így például a hidraulikus tárcsafék a legjelentősebb fék teljesítmény érdekében, valamint a speciális kialakítású, csökkentett támvilla, láncvilla és nyeregcső átmérő, amely az alulról érkező rezgéseket egyenetlen talajon is képes hatékonyan csillapítani. De fontos megemlíteni még a 29-es kerékméretet is, amely sokkal jobb gurulást tud biztosítani 26-os társához viszonyítva. Sziklásabb terepen megkönnyíti a közlekedést mindkét irányba, fel és le egyaránt, valamint kevesebb a kipörgés esélye is. A nagyobb felniméretnek köszönhetően ráadásul a felütéses defekt veszélye is jelentős mértékben lecsökkent.

 

 

Válassz webáruházunkból az Aim, Analog, Attention, Acid, azaz az új, könnyebb vázzal ellátott A betűs modellek közül. De számos kiváló Access, Reaction vagy Elite kerékpár is megtalálható a kínálatunkban. 

 

Egy Cube MTB kerékpárt bármilyen célra is tervezed használni, mindenképpen jó választás. A német gyártóra jellemző precizitás és a folyamatos megújulásra törekvés önmagában garancia a minőségre. Így a választott kerékpár biztosan hosszú időn át remek társad lesz a sportoláskor.