Kérdése van?
Keressen minket bátran!

 

elite, turno, edzőgörgő
ELITE TURNO SMART EDZŐGÖRGŐ
293 990 Ft 
239 990 Ft
18

ELITE TURNO SMART EDZŐGÖRGŐ

elite, turno, edzőgörgő
elite, turno, edzőgörgő
elite, turno, edzőgörgő
elite, turno, edzőgörgő
elite, turno, edzőgörgő

A kerékpáros görgők kiválóak a téli hónapokra, ha éppen az időjárás nem megfelelő, ilyenkor a kinti kerékpározás helyett – nagyobb biztonságban - edzőgörgőn is elvégezhetjük edzésünket, ugyanis nem ér a hideg szél, kényelmesebb, hatékonyabb az edzés. A szobabicikli helyett, nagyobb hatékonysággal a görgőn, a saját kerékpárodon tekerhetsz. A görgők kiválóak a verseny előtti bemelegítésre is, a sportmozgást jól szimulálja.

Cikkszám
FA003510173
293 990 Ft 
239 990 Ft
Kedvezmény 18
Megtakarítás 54 000 Ft
Hitelkalkulátor
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
Debreceni Kerékpár Kft. a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.
Részletek

• Folyadék ellenállásos technológia.
• Progresszív, sebességgel növő ellenállás a tökéletes edzésért.
• Kompatibilis harmadik féltől származó alkalmazásokkal, szoftverekkel, eszközökkel, amik támogatják az ANT+™ Power, Ant+™ Speed&Cadence, Bluetooth Smart Power és Bluetooth Smart Speed&Cadence protokolokat.
• 12 hónap ingyenes előfizetés a My E-Training (mobil verzió) applikációhoz.*
• *(A Turno jelenleg csak a mobil verzióval kompatibilis, hamarosan viszont az asztali verzióval is működni fog)

 

A pontosság a TURNO egyik erőssége. A görgőbe helyezett Misuro B + érzékelőt ehhez kalibrálják minden egyes modellen egy maximális precíziós ergométeren keresztül. Minden legyártott tekercs feltérképezésre kerül, és a teljesítménygörbéket az érzékelőjén tárolják, így korrigálják az esetlegesen előforduló konstrukciós tűréseket. Ez soha nem látott pontosságot biztosít egy olyan henger esetében, amely nem rendelkezik integrált teljesítménymérővel.
A TURNO a Smart (nem interaktív) oktatók kategóriájába tartozik.
Az adatátvitel vezeték nélküli, ANT + ™ kommunikációs protokollal (Power and Speed ​​​​& Cadence) és Bluetooth Smarttal.
Az edzésfigyelés az okostelefonokra és táblagépekre (iOS és Android) készült My E-Training App segítségével történik, amely változatos és ösztönző beltéri edzést tesz lehetővé.
A TURNO más beltéri kerékpáros platformokkal is használható, mint például a Zwift-et, a TrainerRoad-ot, a The Sufferfest-et, a Bikevo-t, a Kinomap-ot és még sok mást.
A TURNO azoknak a módszeres és igényes kerékpárosoknak alkalmas, akik szeretnék és tudják, hogyan tudják önállóan irányítani edzéseik ütemét, időtartamát és intenzitását, akár közúton, akár beltéren.
Egy rendkívül professzionális tréner, amely azonban a modern alkalmazott technológiának köszönhetően a szórakozás eszközévé is válik, ötvözi a hagyományosabb edzések hasznosságát és hatékonyságát a weben átélt élményekkel.

 

Adatok
Gyártó
Elite
Típus
Smart
Igénybe vehető hitel
6 hó - 0% THM
Rögzítés
Hátsó kerék helyére
Bluetooth kapcsolat
Igen
Ellenállás típusa
Folyadék
Kedvezőbb árért
Eredeti szülő
FA003510173
Cikkszám
FA003510173