Termékek Menü

7szazalek

 

     

CUBE CUBIE 120 ACTION TEAM BLUE 2018

Ár:
39.990 Ft
34.990 Ft
Kedvezmény: 13%
Cikkszám: 120110-12
Elérhetőség: Jelenleg nem rendelhető
Gyártó: Cube
Mit jelent a termékeknél az "Azonnal szállítjuk!" és a "Rendelhető" státuszok? Az "Azonnal szállítjuk!" azt jelenti, hogy az adott termék van készleten, így megrendelést követően 1-3 munkanapon belül kézhez kaphatod a csomagod. A "Rendelhető" státuszban lévő termékek hosszabb rendelési idővel német nagykereskedésből berendelhetőek. Átlagosan 1-3 hét a rendelési idő ebben az esetben. Ezen termékek esetén írj e-mailt az info@maxbike.hu-ra, hogy bővebb tájékoztatást kaphass!
Méret
12"
Menny.:

Leírás és Paraméterek

Név: CUBE CUBIE 120 ACTION TEAM BLUE 2018
Rövid név: CUBIE 120
Típus: Kids
Modell: Cubie 120
Váz: Alu Lite 6061
Szín: action team blue
Elérhető méretek: 12"
Villa: Rigid Alloy fork
Rugóstag:
Rugóstag méret:
Kormánycsapágy: CUBE With Steering End Stop
Stucni: CUBE Alu lite
Kormány: CUBE Alu lite
Integrált kormány-stucni:
Markolat: Velo
Hátsó váltó:
Első váltó:
Láncterelő:
Váltókarok:
Fékváltókarok:
Fékkarok:
Fékek:
Hajtómű:
Fogaskoszorú:
Fog:
Lánc:
Kerékszett:
Felni: Aluminium
Első agy: CUBE Aluminium
Hátsó agy: CUBE Aluminium
Külsők: Kenda Team CUBE
Első gumi:
Hátsó gumi:
Pedál:
Nyereg: CUBE
Nyeregcső: CUBE Alu lite (longer one included)
Bilincs: CUBE
Első lámpa:
Hátsó lámpa:
Tömeg: 4 kg
A Cubie 120 a tökéletes eszköz ahhoz, hogy a gyermekek is belekóstolhassanak a kerékpározás világába. Az egyszerű megjelenés sok hasznos megoldást rejt. Speciális elfordulás határolót építettünk a kormányba, hogy megakadályozza a túl lelkes kormányzás okozta baleseteket. Még egy fogantyút is elhelyeztünk a nyeregbe, hogy a szülők könnyen szállíthassák a Cubie 120-at még azután is, hogy a gyermekük kalandvágya alábbhagyott. A valódi levegős gumik biztosítják a kényelmet, jó gurulást és az élvezetes kerékpározást. Fékezés? A tapasztalat azt mutatja, hogy a gyermekek ebben a korban még nem rendelkeznek olyan erős ujjakkal és olyan finom mozgással, hogy biztonságosan tudják kezelni a fékeket. Emiatt ennek a kerékpárnak a hajtását és fékezését is a lábaival irányítja a gyermek. Tökéletes arra, hogy felfedezze az egyensúlyozás művészetét, önbizalmat gyűjtsön és megszeresse a kerékpározást.
A Cubie 120-on csak a legszükségesebb alkatrészek vannak, de mérnökeink mégis minden egyes hajlításra és szögre odafigyeltek a tervezéskor. A 6061-es alumínium váz elképesztően könnyű és teljesen a gyermekek igényeinek megfelelően lett kialakítva. Az alacsony átlépési magasság nagy szabadságot ad az első próbálkozásokhoz, így növeli önbizalmat. Biztonsági okokból minden alkatrész lekerekített, továbbá két nyeregcsövet is adunk a vázhoz: egy hosszabbat és egy rövidebbet, hogy ez a tanulóbicikli együtt tudjon nőni a gyermekeddel... egészen addig, amíg el nem jön az idő, hogy tekerhető CUBE kerékpárra cseréljétek.

A 12” méretű kerékpárokat 2-4 éves gyermekeknek ajánljuk.

Gyártó CUBE

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!